Avem cel mai bun om pentru funcția de prim-ministru, pe Victor Ponta.

Fără sloganuri, fără vorbe goale, ce facem duminică și ce facem după ziua de duminică?Mulți vă vor spune multe. Că e așa și pe dincolo, că unii continuă la putere, că alții vor să vină înapoi la putere. Sloganuri, sloganuri, sloganuri. Haideți să privim lucrurile drept în față:

📷CINE e singurul partid care NU a votat învestirea guvernului PNL – Orban? E PRO ROMÂNIA? Cine e singurul partid care nu a votat stările de urgență și de alertă impuse de guvernul PNL – Orban? E PRO ROMÂNIA. Atât doar și ar trebui să fie de ajuns, ca dovadă că suntem…altfel decât ei. Când îi aud acum pe unii cum se critică și se acuză, când au fost tot timpul braț la braț, mă apucă revolta.Și pe voi, nu? Ei bine, din revolta noastră ar trebui să iasă votul de duminică. Nu e despre situația individuală a lui Ponta sau mai știu eu cine, ci despre traiectoria acestei țări și guvernul care ne va conduce 4 ani de zile de-acum încolo.

📷Cine e mai competent pentru funcția de prim-ministru dintre cei anunțați? Victor Ponta sau Orban, Cioloș, Tudose? Până și cei mai agresivi la adresa lui Ponta recunosc că în timpul lui oamenii trăiau mult mai bine. Până și cei care-l înjurau de dimineața până seara recunosc că a fost cel mai bun prim-ministru pe zona economică. Deci?

📷Tot anul ăsta ați fost hăituiți. Ăsta e cuvântul. V-au impus stări de urgență cu drepturi încălcate abuziv (apropo, PSD a votat așa ceva). V-au dat afară din piețe. V-au dat afară din restaurante. V-au dat afară din teatre. V-au dat afară din biserici!!! Țara a fost distrusă economic, bucată cu bucată, iar noi am fost închiși în case și hărțuiți cu mascații. Nu mai putem să ne vindem produsele în piață, nu mai putem să ne închinăm, nu mai putem să supraviețuim – cât să mai continue bătaia asta de joc și păcăleala asta PNL – PSD?Avem cel mai bun om pentru funcția de prim-ministru, pe Victor Ponta. Avem cele mai bune măsuri urgente cu care să trecem prin anul 2021. Imediat după 6 decembrie, PRO ROMÂNIA va pune în aplicare programul național de TESTARE GRATUITĂ și REDESCHIDEREA ȘCOLILOR. Eu nu vreau să am pe conștiință distrugerea unei generați întregi de copii, cărora să trebuiască să le explic că școala lor a fost închisă de niște ticăloși iresponsabili.

📷Și aș putea să continui până mâine. Dar importantă e esența mesajului nostru. Duminică, toți cei care am votat PRO ROMÂNIA sau ALDE în trecut, ne punem masca și mergem la vot. ATENȚIE: Statul acasă nu e o soluție, nu duminică! Pe asta se bazează ei, să stăm acasă. Dacă suntem revoltați și vrem să-i pedepsim, atunci ne punem masca și ieșim la vot. Ieșim la vot și dăm o șansă mare PRO ROMÂNIA. Iar după 6 decembrie, începem lupta!

#ProRomânia

Lasă un comentariu